A Béla NET Bt. egy 100 százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Cégünk 2001-ben alapítottuk, eredetileg számítástechnikai kiskereskedelem céljából, amellyel valójában üzletszerűen sohasem foglalkoztunk, megmaradt hobbinak.
Az élet úgy hozta, hogy nem tudtunk elszakadni a „gázbiznisz”-től, mellyel több, mint 15 éve foglalkozunk. Kezdetektől fogva a Prímagáz Hungária Zrt. csúcsminőségű gáztölteteit forgalmazzuk, az évek alatt sikerült nagyon jó üzleti kapcsolatot kialakítanunk cégeink között. Másik fő profilunk a Messer Hungarogáz Kft. ipari és különleges gáztölteteinek forgalmazása.
Az elmúlt évek alatt számos ügyfelet szolgáltunk ki, nagyon örülünk neki, hogy az ügyfeleink nagy része visszatérő vásárló. Ezúton is köszönjük mindannyijuk bizalmát, melyet cégünk irányába mutattak!
Cégünk üzletpolitikájának alappillére a tisztesség és a becsületesség, valószínű, hogy emiatt sosem fogunk mamutcéggé nőni, ehelyett inkább tisztelettel kiszolgáljuk vevőinket, és megmaradunk családi vállalkozásnak.
Az alapítás óta eltelt időszak rengeteg örömet, sok küzdelmet és számos sikert is hozott. Büszkék vagyunk az eddigi teljesítményre, és bízunk egy jobb jövőben.